м. Київ, вул. Бальзака, 63
Main menu

Шановні гості, "Fetta Cafe" пропонує Вам ознайомитися з умовами організації банкету і банкетним меню, при кількості гостей від 10 чоловік.

1. Мінімальне замовлення складає 500 грн. / Чол. + 10% обслуговування від вартості замовлення + 1  пляшка алкоголю +1 бут. б / а. Замовлення складається із внесенням авансу (від 500 грн) по банкетному та основному меню.


2. За умови такого замовлення Ви можете принести алкогольні і безалкогольні напої, а також фрукти і десерти.

3. За якість принесених продуктів відповідальність несе - замовник!
4. Всі банкетні заходи проводяться до 23:30 в незалежності від роботи підприємства. Питання продовження заходу вирішується з адміністрацією.

5. Діти, що знаходяться в закладі, повинні бути під наглядом батьків. Діти, які досягли 15 річного віку, вважаються як повноцінний дорослий.

6. При відвідуванні ігрової кімнати бажано мати змінне взуття для дітей (по сезону).

7. Забороняється приносити з собою і підривати феєрверки на території закладу і в його околицях!

8. Бій посуду і пошкодження інвентарю закладу оплачується за прейскурантом;

9. Незаплановане  прибирання залу - 100 грн

Замовити банкет і організаційні питання по тел: (063) 621-10-61 (063) 923-38-67 (095) 618-82-97     

 

 БАНКЕТНЕ МЕНЮ

 

ХОЛОДНІ ЗАКУСКИ гр  грн
Курка "Галантин" (фарширована) 1кг 431
Риба фарширована (щука) 1кг 628
Риба фарширована (карп) 1кг 546
Асорті рибне (сьомга с/с, масляна) 160/30 258
Сьомга в млинцях 180 132
Оселедець в маринаді 100/20 57
Оселедець на картоплі 300 64
Риба в клярі з соусом Тар-тар 170/50 115
Рулет із скумбрії з сьомгою 1кг 870
Рулет сирний з куркою 1кг 343
Тарілка банкетна м'ясна (рулети зі свинини/телятини/курки, буженина свининна/теляча, підчеревина, домашня ковбаса) 350 255
Асорті рулетів (рулети із свинини, телячий, телятина/курка) 210 147
Торт печінковий 450 126
Язик з соусом Хрін" (мікс салату, язик, черрі, огірок св., апельсин, редис, Пармезан, горч. дресинг та соус Хрін) 200 102
Закуска з баклажанів на вибір (чорнослив/морква по-корейски/сир плавлений з часником/болг. перець/ горіхи) 200 90
Конверт "Пікантний" (шинка, сир плавлений, морква, часник, майонез) 260 88
Закуска "Пікантна" (конверт "Пікантний" + помідор "Класік" тв.сир і горіхи) 300 96
Волован 1 шт. 6
 
CАЛАТИ  гр  грн
"З баклажаном гриль і Моцареллою" 180 92
"Панцанелла" 200 88
"Ковбой" (язик, яйце, огірок солоний, смажені гриби, майонез) 230 77
"Моє натхнення" (язик, кур. філе, шинка, огірок свіжий, печериці мариновані, майонез) 200 85
"Мисливський" (ковбаски мисливські, морква, картопля, огірок солоний, яйце перепилине, лист салату, майонез, грісіні) 280 78
"Римський" (куряче філе, кукурудза конс., сир твердий, ананас конс., майонез) 200 88
"Фігаро" (телятина, болг. перець, помідор, лист салату, часник, соняшнкова олія) 200 83
"З телятиною або свининою гриль" на вибір: (телятина/свинина, болг. перець гриль, черрі, мікс салату, Пармезан, часник, салатна заправка) 210 117
"Столичний" (картопля, морква, яйце, яловичина, балик, огірок сол., горошок, майонез, хрін) 230 72
"Оселедець під шубою" (картопля, морква, буряк, оселедець, цибуля ріпчаста, майонез) 400 76
 
ГАРЯЧІ ЗАКУСКИ гр грн
Баклажан запечений з телятиною у вершковому соусі з Пармезаном 150 103
Сьомга у листковому тісті 200 213
Печериці запечені 150/30 69
Рататуй овочевий з Моцареллою та Пармезаном 230 84
Асорті млинців (з свининою, з творогом та шпинатом, з твердим сиром та печерицями) 650 199
Жюл'єн в млинці (з печерицями/з куркою/асорті) 1шт/140 42
Жюл'єн асорті у кокотниці (курка та печериці) 150 53
Вертуни з печерицями 200 91
Закуска "Домашня" (деруни з домашньою ковбасою) 400 163
Голубці 200 54
Перець фарширований під сиром 1 пор 63
Котлета по-київськи 180 62
Куряче філе запечене в беконі 200 108
Куряча печінка запечена в беконі 200 84
Крученики свинні на вибір (з чорносливом/ з печерицями/ з сол. огірком/ з салом) на вибір 150 80
Крученики з яловичини на вибір (з чорносливом/ з печерицями/ з сол. огірком/ з салом) на вибір 150 89
 
ОСНОВНІ ГАРЯЧІ СТРАВИ гр грн
Таємниця Тропіканки (куряче філе з ананасом запечене в беконі) порційно 220 109
Свинина "Оскар" (свинина запечена з курячим філе, шинкою, печерицями та сиром) 240 82
Куряче філе запечене під сиром на вибір (з ананасом/з печерицями/з помідором/з цибулею) 200 83
Свинина запечена під сиром на вибір  (з ананасом/з печерицями/з помідором/з цибулею) 200 102
Телятина запечена під сиром на вибір (з печерицями/з помідором/з цибулею) 180 102
Рулька свинна з картоплею на вибір (смажена/варена/молода)
1кг 612
Судак запеченний на подушці з овочів під сиром 220 143
Судак у вершково-грибному соусі 220 143
Тілапія запечена під сиром на вибір (з помідором/з печерицями) 180 98
 
ГАРНІРИ  гр  грн
Картопля смажена з білими грибами 300 85
Картопля запечена в беконі 220 62
Картопля відварна з смаженими грибами 300 59
Картопля відварна з кропом та вершковим маслом 250 40
Картопля молода 200 47
 
НАПОЇ  гр грн
Компот 88
Узвар 88

 

Facebook

instagram

foursquare