ПІСНЕ МЕНЮ ДЛЯ ТИХ ДОТРИМУЄТЬСЯ ПОСТУ
Салати | ||
Зелений з редисом | 150/30 | 58 |
лист салату, айсберг, шпинат, дайкон, редис, морква, салатно-гірчична заправка, насіння льону, лимон | ||
З свіжих овочів та фокаччо | 140/40 | 68 |
айсберг, рукола,томати, огірок, оливки, фокаччо, соус Песто | ||
Панцанелла | 200 | 78 |
томати черрі, томати, рукола, червона цибуля, чіабата, Прованський соус, соус Бальзамік | ||
Грецький з сиром тофу | 180 | 67 |
лист салату, перець болгарський, томати, огірок, сир тофу, оливкова олія | ||
Перші страви | ||
Крем-суп з печериць | 300 | 57 |
Крем-суп з зеленого горошку | 300 | 64 |
Основні страви | ||
Ньоки з грибами | 150 | 48 |
Ньоки з соусом Песто | 150 | 48 |
Фокаччо з овочевим Болоньєзе | 320 | 79 |
Паста з в’яленими томатами та соусом Песто | 220 | 79 |
Десерти | ||
Запечене яблуко з медом та горіхами | 150 | 49 |
Штрудель яблучний/вишневий | 140 | 62 |